Sectoren

Wij zijn actief in diverse sectoren met ruim ervaren schoonmaakkrachten. Sectoren als kantoren, zorg en welzijn, onderwijs, retail en hotel. In iedere branche leveren wij diensten op maat. Dit zorgt voor efficiënter werken en minder kosten voor u. Wij nemen meestal dezelfde dag nog contact met u op en hier beantwoorden wij al uw vragen en komen samen tot een overeenkomst.

Kantoren

Het is fijn werken en efficiënt vergaderen in een frisse, opgeruimde omgeving. Onze teams werken graag tijdens of na kantooruren. De representatieve en energieke schoonmaakkrachten zijn vriendelijk en behulpzaam. Contact met uw collega’s maakt voor ons het leveren van maatwerk veel eenvoudiger. Op verzoek extra aandacht voor specifieke ruimtes? Of een extra lange avond voor bijvoorbeeld een vergadering of een bijeenkomst.

Zorg en Welzijn

Het is van belang dat patiënten of bewoners zich thuis voelen. Schoonmaak speelt hierbij een grote rol. Natuurlijk moet de omgeving hygiënisch zijn, maar de rol van ons gaat veel verder. Zorgen dat mensen op hun gemak zijn, vaste gezichten die vertrouwen wekken en een helpende hand waar nodig maken onderdeel uit van onze dienstverlening.

Onderwijs

Schone en opgeruimde onderwijs-, onderzoekruimten en kantoren komen prestaties en resultaten ten goede. Dat wist u zeker al. Voor ons is dit de reden om te zorgen dat uw gebouwen altijd hieraan voldoen. Onze zelfstandig werkende krachten maken gebruik van een tactisch manier van schoonmaken. Gezamenlijk bespreken wij het kwaliteitsniveau af en wij regelen het.

Retail

Bij een schoonmaker denkt u misschien aan een standaard proces van opruimen en schoonmaken. Maar wist u al dat wij ons onderscheiden door middel van totale ontzorging? Dit is waar veel ondernemers in de retail van dromen. Als u zich volledig op de vraag van de klant focust, zorgen wij voor een nette omgeving. U spreekt een kwaliteitsniveau af en wij regelen het.

Hotel

Toeristen die tijdens hun vakantiebezoek bij u overnachten, willen een zorgeloze en luxe tijd. Met de gedachte van een ontspannen en een fris omgeving keren zij weer terug naar huis. Vakantiegangers willen hun dagelijkse bezigheden even kwijt om tot rust te komen. Zij zijn vaak extra kritisch als het aankomt op de hygiëne van hun hotelkamer of vakantiehuisje. Een klant die niet tevreden is over de staat van het vakantieverblijf komt hoogstwaarschijnlijk niet meer terug. Dat wilt u als eigenaar voorkomen. Clean Heroes zorgt ervoor dat de gasten het naar hun zin hebben op hygiënisch gebied.

Overheid

De uitstraling van een opgeruimde en schone omgeving is noodzakelijk in overheidsgebouwen. Uiteraard hoort een hartelijk welkom en het gevoel van veiligheid hier ook bij. Intermediairs en facilitair managers die ervaring met ons hebben, weten dat we voor de integrale aanpak gaan. Dit wil zeggen dat wij meewerken aan arbeidsparticipatie.