Duurzaamheid

Wij zijn Clean Heroes, een uniek schoonmaakbedrijf dat vooroploopt op de verduurzaming van de schoonmaakbranche. Wij werken in allerlei branches, voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij vinden dat ieder organisatie recht heeft op duurzame schoonmaakdienstverlening. Onze klanten zijn bijvoorbeeld gemeenten, rijksoverheid, kleine en grote kantoren, stichtingen, fabrieken, enzovoorts.

Onze kern bestaat uit een hecht team wat het duurzame concept tot in de puntjes beheerst. Naast het vak Schoonmaak dat geleerd en beheerst moet worden is het thema duurzaamheid een specialisatie apart. Eén van onze kernpunten is dat duurzaam en ecologisch schoonmaken de basis vormt van ons bedrijf.

Binnen ons team hebben wij diverse personen die gespecialiseerd zijn in het verbeteren en innoveren van onze bedrijfsprocessen. Hierbij geldt duurzaamheid als rode draad. Binnen ons bedrijf passen wij Lean Management toe, hierbij wordt het team hechter als nooit tevoren. Hierdoor voelt ieder teamlid zich betrokken en verantwoordelijk en zorgt dit voor een beter resultaat bij de klanten.

Wij van Clean Heroes onderscheiden ons van de rest door echt in te zetten op ecologische schoonmaakmiddelen. Al onze producten tonen wij met volledige trots aan al onze partners en aan de rest van de sector. Want wij weten 100% zeker dat al onze producten 100% ecologisch zijn. Hier zijn wij als bedrijf enorm trots op. Wij als team beseffen goed hoe belangrijk het is om te verduurzamen. Wij laten de rest van de sector en het bedrijfsleven al te graag zien hoe het wel moet.

Verder hebben wij ook een uitgebreid ecologische webshop. Hierop bieden wij ecologisch en milieuverantwoordelijke producten aan.

Wij zijn er zelfverzekerd van dat ons concept en dienstverlening binnen ieder organisatie geïmplementeerd kan worden. In samenspraak kunnen wij de laatste ontwikkelingen bespreken en ook uw bedrijf naar een volgend niveau krijgen. Ieder bedrijf is op het moment bezig met het verduurzamen, maar velen vergeten de schoonmaak. Dit kan niet achterblijven!

Wij van Clean Heroes kijken niet naar morgen of volgende week, maar wij richten ons op de gestelde overheidsdoelstelling van 100% circulair in 2050. Het liefst halen wij deze doelstelling ruim voor de gestelde termijn.

Op weg naar 100% Circulariteit

Clean Bewust, Wij doen het Gerust!