Over ons

Clean Heroes

Orde en schoonmaken zit ons in het bloed. Wij maken het mogelijk dat iedereen onbezorgd aan de slag kan in een prettige werkomgeving. Fris, hygiënisch en opgeruimd. Daarbij is het niet nodig dat we elkaar in de weg lopen. Clean Heroes schikt zich naar elk mogelijk scenario. Of er nu ’s morgens vroeg, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts gewerkt moet worden, dat maakt ons niet uit. Samen met u komen we altijd tot een goede oplossing.

Maatschappelijk betrokken

Duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat je door rekening te houden met het milieu maar de helft van je verantwoordelijkheid neemt. Daarom streven wij er ook altijd naar om iedereen die wil werken en zo zijn of haar bijdrage aan de samenleving levert, een kans te geven. Dat ons concept werkt, daar zijn wij het levende bewijs van!

Unieke prijsafspraken

Wie met ons in zee gaat, hoeft zich nooit zorgen te maken over onze rekening. Ons concept leent zich er namelijk uitstekend voor om vaste prijsafspraken met u te maken. Zo betaalt u aan ons geen uurtarief. Wij brengen een vast bedrag per verrichte werkzaamheid in rekening. Bij aanvang van onze samenwerking wordt dat allemaal helder en overzichtelijk in beeld gebracht en met u besproken. Duidelijkheid, daar houden wij van.

Samenwerken met onze klanten

Wij zien onze klanten eigenlijk meer als partners. Onze manier van opereren vraagt namelijk om een goede samenwerking. Bij ons is nooit sprake van zwart of wit. Uit het feit dat wij met al onze bestaande klanten inmiddels een langdurige relatie hebben, blijkt dat ons concept werkt. Samen met u zorgen we ervoor dat uw bedrijf goed draait. U zorgt voor uw klanten en de nieuwe contacten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf te alle tijden representatief is voor uw bezoek en lekker schoon en fris voor uw medewerkers.

Een goed gesprek

Voorafgaand aan elke nieuwe samenwerking gaat een goed gesprek. Wanneer u dus wilt weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een goed gesprek. Wij begrijpen het als u zegt: “Daar heb ik geen tijd voor”. Daarom laten wij het graag aan u over om de datum, tijd en de locatie van het gesprek te bepalen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om een bezoek aan ons bedrijf te brengen, wanneer het u schikt. Onze ervaring is dat een goed gesprek over het algemeen leidt tot een goede samenwerking.