Over ons

 

 

Visie & Missie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat bij ons verder dan het gebruiken van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Wij voelen ons niet alleen betrokken bij het milieu, maar ook zeker bij de maatschappij. Door met onze klanten no-nonsense prijsafspraken te maken en goede supervisie te voeren stellen wij onszelf in staat om meer te doen. Zo maken wij ons bijvoorbeeld sterk voor de minderheden in onze maatschappij, die moeilijk aan een baan kunnen komen. Wij vinden dat iedereen een kans verdient om een bijdrage te leveren aan onze economie. Zo creëren wij naar onze mening een win-win-win-situatie. Immers, op deze manier wordt iedereen er beter van. Uw medewerkers hebben een schone frisse werkplek, wij een goede klant en iemand uit een kansarme groep toch een nieuwe baan. Geweldig idee toch? En dat allemaal zonder het milieu te schaden!

Maatschappelijk betrokken

Duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat je door rekening te houden met het milieu maar de helft van je verantwoordelijkheid neemt. Daarom streven wij er ook altijd naar om iedereen die wil werken en zo zijn of haar bijdrage aan de samenleving levert, een kans te geven. Dat ons concept werkt, daar zijn wij het levende bewijs van!

Unieke prijsafspraken

Wie met ons in zee gaat, hoeft zich nooit zorgen te maken over onze rekening. Ons concept leent zich er namelijk uitstekend voor om vaste prijsafspraken met u te maken. Zo betaalt u aan ons geen uurtarief. Wij brengen een vast bedrag per verrichte werkzaamheid in rekening. Bij aanvang van onze samenwerking wordt dat allemaal helder en overzichtelijk in beeld gebracht en met u besproken. Duidelijkheid, daar houden wij van.

Samenwerken met onze klanten

Wij zien onze klanten eigenlijk meer als partners. Onze manier van opereren vraagt namelijk om een goede samenwerking. Bij ons is nooit sprake van zwart of wit. Uit het feit dat wij met al onze bestaande klanten inmiddels een langdurige relatie hebben, blijkt dat ons concept werkt. Samen met u zorgen we ervoor dat uw bedrijf goed draait. U zorgt voor uw klanten en de nieuwe contacten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf te alle tijden representatief is voor uw bezoek en lekker schoon en fris voor uw medewerkers.

Een goed gesprek

Voorafgaand aan elke nieuwe samenwerking gaat een goed gesprek. Wanneer u dus wilt weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een goed gesprek. Wij begrijpen het als u zegt: “Daar heb ik geen tijd voor”. Daarom laten wij het graag aan u over om de datum, tijd en de locatie van het gesprek te bepalen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om een bezoek aan ons bedrijf te brengen, wanneer het u schikt. Onze ervaring is dat een goed gesprek over het algemeen leidt tot een goede samenwerking.