Wij zijn het bedrijf dat zich onderscheid door middel van  onze unieke werkwijze. Bij ons gaat het verder dan alleen schoonmaken. Wij ontnemen al uw lasten zodat u zich beter kunt focussen op de klant. Bij ons betaalt u minder voor meer ten opzichte van de concurrenten. Ook zijn wij 24/7 beschikbaar voor al onze diensten. Wij beschikken over ervaren medewerkers die hun werk met plezier uitoefenen. Ook werken wij aan een beter milieu. Dit op onze eigen werkplek, maar ook op uw werkplek. Dit heeft voordelen voor ons allemaal. U bespaard geld en wij hebben een betere leefomgeving.

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Sluit uw onderneming laat in de avond of zijn de nachturen de enige optie om schoon te maken. Dat is geen probleem voor ons. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Neem nu contact met ons op en wij maken een afspraak.

Wij denken met u mee

Wij bespreken samen met u wat het beste is voor het bedrijf zodat uw onderneming zo efficiënt mogelijk te werk gaat. Dit allemaal om uw bedrijf zo goed mogelijk te laten presteren, want uw vooruitgang is bij ons van belang.

MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een proces richting verduurzaming en nieuwe businessmodellen. Dit staat bij ons centraal. Wij helpen uw bedrijf een hand om milieuvriendelijker te worden. Want samen streven wij naar een beter milieu.

Tarieven

Bij Clean Heroes betalen onze klanten voor hetgeen wij doen en niet voor hoelang wij erover doen. In overleg met u wordt bepaald wat wij gaan doen. Het grote voordeel voor u is dat van te voren precies bekend is waar u aan toe bent en niet achteraf een rekening krijgt van x aantal uur voor onduidelijke werkzaamheden. Wij werken helder, duidelijk en willen ook zo met u communiceren. Immers, wij willen tevreden klanten!